Blackjack Mania

Blackjack Mania

Besplatno isprobajte Blackjack Mania

Uvijek smo sretni kada se na tržištu pojavi nova klasična igra s kartama. Tako je i u slučaju igre Blackjack Mania. Stvorili su je „britki umovi“ autora iz tvrtke EASIT koji su osmislili još jedan originalan dodatak asortimanu igara blackjack. To je tradicionalna vrsta igre s kartama i jedna od najprimamljivijih i najzanimljivijih verzija blackjacka koju smo igrali. Isprobajte je sami i uživajte.

Privlačna igra Blackjack Mania s jednostavnim pravilima

Online igra s kartama Blackjack Mania igra se sa šest špilova od po 52 karte. Karte se miješaju nakon svakog odigranog kruga. Možete odabrati polog po ulogu u obliku žetona koji su prema vrijednosti označeni u raznim bojama. Nakon pritiska na gumb Deal (dijeli), dobit ćete 2 karte. Zatim odabirete gumb STAND ako ne želite više karata ili gumb HIT ako želite još jednu kartu. Sve ovisi o tome koliku vrijednost trenutačno imaju vaše karte i mislite li da je to dovoljno ili ne.

Posebnosti u online igri Blackjack Mania

U igri Blackjack Mania ne nedostaje posebnosti koje znamo iz drugih tradicionalnih igara s kartama. Gumb Double može se upotrijebiti ako ukupna vrijednost prve dvije karte iznosi 9, 10 ili 11. Nakon što ga aktivirate, čekate najvišu i treću kartu po redu te zadnju kartu u odigranom krugu.

Funkcija Split može se upotrijebiti ako su prve dvije karte iste. Ako pritisnete funkciju Split, igrate dvije paralelne igre s jednom kartom po ruci. To praktično dovodi do udvostručenja početnog uloga. Zatim odabirete Stand ili Hit sa samo jednom iznimkom. To je Split za Asa. U tom slučaju dobit ćete samo jednu dodatnu kartu za asa i ta karta odlučuje. U igri Blackjack Mania nema opcija Re-Split ni višestruki split. Čini se da je šteta što tih opcija nema, ali paradoksalno je da zbog njihovog nedostatka igra u stvari zadržava željenu uglađenost i ritam.

Opcija Insurance u igri Blackjack Mania ima najvišu stopu isplate od 2:1. Možete iskoristiti osiguranje od suparnikovog blackjacka ako je djeliteljeva prva karta as. Nakon što odaberete da se slažete s osiguranjem, u igru stavljate pola svojeg uloga. Ako djelitelj u tom slučaju dobije „blackjack“, vraća vam se osiguranje i dobivate dvostruku vrijednost osiguranja kao čisti dobitak.

Što je još posebno za ovu verziju igre blackjack u odnosu na ostale? Postoji opcija promjene minimalnih i maksimalnih pologa po ulogu. Interval se također uvelike povećao. Igra zadovoljava i male i velike igrače. Ipak postoji jedna manja mana. Nedostatak žetona visoke vrijednosti i gumba maxbet usporavaju igru pri većim ulozima, a klikanje do željenog iznosa traje predugo. Zatim ponavljate cijeli iznos uloga.

Ekskluzivna igra Blackjack Mania u online kasinu

Igra je zaista lagana. Ima jednostavne i intuitivne kontrole bez nepotrebnih i složenih pravila. Glazba je dovoljno dobra, a grafički dizajn cijele igre olakšava održavanje koncentracije i razvoj iskustva tijekom omiljene igre s kartama. Vjerujemo da ćete uživati u isprobavanju ove sjajne verzije igre blackjack.

Detalji igre

Pružatelj igre:
EASIT
Tema igre:
Mrežni kasino:
Naša ocjena:
Blackjack