Atlantic City Blackjack

Atlantic City Blackjack

Besplatno isprobajte Atlantic City Blackjack

Blackjack se ne igra, u blackjacku se uživa. I sve se slaže s time u mrežnoj igri Atlantic City Blackjack. Čak i naziv, Atlantic City, savršeno odgovara igri i odražava stvarnost.

Kada vidite grad Atlantic City, zasigurno ćete uočiti da nalikuje Las Vegasu na zapadnoj obali SAD-a. Kritičari bi rekli da je manje sjajan i konzervativniji. Igre blackjacka distributera Microgaming obično su baš takve i zato smatramo da naziv igre savršeno odgovara.

Činjenica da tijekom igre ništa ne treperi, vrišti, okreće se i slično nije nedostatak. Baš suprotno. Atlantic City Blackjack možete igrati potpuno opušteno. Nemojte očekivati grafička čuda ili razvijene vizualne aspekte. Riječ je o jednostavnoj igri koja je prilagođena korisnicima. Ima sve što treba imati bez dodatnih dekoracija. U igri pripovijeda ženski glas koji izvještava o stanju tijekom pojedinačnih rundi te donosi ugodne zvukove igre. Zahvaljujući tome, izvršit ćete više zadataka, a i igranje će biti znatno ugodnije.

Klasični blackjack s nešto drukčijim pravilima

Atlantic City Blackjack verzija je klasičnog blackjacka. Trebat ćete se pripremiti na nešto drukčija pravila tijekom igranja. Baza je tradicionalni stol s čak pet pregrada. Na njemu se igra s 52 karte iz čak 8 kompleta koji se miješaju nakon svake igre.

Igrač započinje igranjem protiv djelitelja u jednoj od pregrada, i u slučaju trostruke podjele može upotrijebiti do 4 pregrade. Igra započinje ulogom igrača i nakon toga se dijele karte. Naravno, moguće je upotrijebiti pravila kao što su udvostručenje (čak i nakon podjele), predaja i osiguranje.

Omjeri isplate u igri Atlantic City Blackjack su sljedeći: Kada je vrijednost vaših karata bliža vrijednosti 21 od djeliteljeve, pobijedit ćete u omjeru 1:1 u odnosu na svoj ulog. Ako vrijedi suprotno, izgubit ćete. Ako dobijete ajnc, omjer isplate je 3:2 u odnosu na vaš ulog. Ako dođe do izjednačenja, dobivate svoj novac natrag. Ako ste ispravno odabrali svoje osiguranje, a djelitelj dobije ajnc, dobit ćete iznos osiguranja u omjeru 2:1.

Besplatno isprobajte igru Atlantic City Blackjack

Mrežna igra Atlantic City Blackjack distributera Microgaming izvrsna je igra. Kada je jednom isprobate, teško će vam biti prestati igrati. Sve je savršeno podešeno. Ako ste početnik u blackjacku, prvo si uzmite vremena da naučite pravila blackjacka. Preporučujemo da prvo besplatno isprobate blackjack u mrežnom kasinu. Učenje vas neće koštati ni lipe. Krenite i isprobajte blackjack i vidjet ćete da se radi o igri koju nećete željeti prestati igrati.

Detalji igre

Pružatelj igre:
Microgaming
Tema igre:
Mrežni kasino:
Naša ocjena:
Blackjack