Classic Blackjack

Classic Blackjack

Besplatno isprobajte Classic Blackjack

Red Tiger pridobio je pozornost igrača uglavnom zahvaljujući mrežnim automatima za igre na sreću koji se odlikuju maštovitim bonusima. Međutim, u njegovu portfelju nalazi se i nekoliko kartaških igara i odlučili smo isprobati jednu od njih, Cassic Blackjack.

Blackjack je u načelu jednostavna igra, no mnogo se toga može upropastiti prilikom izrade njegove mrežne verzije. Srećom, u Red Tigeru bili su oprezni i iako sigurno nije najprofinjenija igra blackjack na tržištu, barem nećete riskirati frustraciju.

Izgled nije odbojan

Očito je da se dizajn temelji na dobro poznatom predlošku. Grafika je lijepa, iako ona i nije važna u blackjacku. Ali volimo gledati igru. Autori su posvetili pažnju detaljima i to je u igri vidljivo. Zvukovi su također ugodni, iako nam je subjektivno smetala čudna promjena glazbe i metež u prostoru za igranje.

U blackjacku ima važnijih stvari od izgleda, od kojih je jedna raspored elemenata za igru. Vidi se da su slijedili primjer najboljih i učinili pravu stvar. Sve elemente za igru pronaći ćete ondje gdje ih i očekujete. Žetoni su dolje, iznad njih su kutije za uloge, a na vrhu su karte djelitelja i špil.

Standardna pravila igre blackjack

U igri koja se zove Classic Blackjack nije za očekivati puno novina. Dostupno je 8 špilova s 52 karte. Karte se miješaju nakon svake igre. Za stolom ima mjesta za tri igrača, pa možete staviti do 3 uloga protiv djelitelja u vrijednosti od 1 € do 1.000 €. Cilj je, kao i uvijek, pobijediti djelitelja – ali ovdje nije potrebno objašnjavati standardna pravila igre blackjack.

Možete se koristiti i osnovnim značajkama kao što je osiguranje ako je prva karta djelitelja as ili odigrati dvostruki ulog u slučaju ako imate povjerenja u sebe. Ako prve dvije karte koje dobijete imaju vrijednosti 10, možete iskoristiti podjelu kako biste igrali za više igrača. Međutim, ovu značajku možete koristiti samo jednom po rundi, a ulog u drugoj ruci je iste vrijednosti kao i u prvoj.

Classic Blackjack dostupan je i početnicima

Drago nam je da se Red Tiger ovom igrom usmjerio čak i na početnike. To je odmah očito zahvaljujući nekoliko pomagala koje možete uključiti tijekom igre. Jedno od njih je tablica Osnovna strategija. Zahvaljujući njoj u bilo kojem trenutku možete reagirati na situaciju na stolu. Naravno, to nije pomagalo koje je uvijek u pravu, ali može vam pomoći da donesete pravu odluku.

Međutim, učinilo nam se da je funkcija „Priručnik savjetuje” još bolja. Ako ga uključite, reći će vam što u pojedinom trenutku trebate učiniti. Brzo možete odabrati pravu opciju. Na temelju osnovne strategije pruža vam osnovu za donošenje odluka iz prethodno navedene tablice. Tako ćete uvijek znati kako reagirati na temelju statistike. Naravno, te prijedloge možete i čiste savjesti zanemariti.

Igra Classic Blackjack naposljetku nas je uvjerila da bismo joj trebali dati priliku. Posebno bi za igrače koji nemaju puno iskustva s igrom blackjack ovo mogao biti put u svijet ove prekrasne kartaške igre.

Detalji igre

Pružatelj igre:
Red Tiger
Tema igre:
Mrežni kasino:
Naša ocjena:
Blackjack