European Blackjack Gold

European Blackjack Gold

Besplatno isprobajte European Blackjack Gold

Jeste li već probali autentičan mrežni blackjack? Još niste? Mrežna igra European Blackjack Gold tvrtke Microgaming privukla je našu pažnju od prve sekunde. Odmah smo uronili u okruženje igre – osjećali smo se kao da sjedimo u pravom kasinu. Za to su zaslužni autentični dizajn igre, ambijentalni zvukovi u kombinaciji s klavirskom glazbom u pozadini i, nimalo manje važno, odlično sučelje prilagođeno korisniku.

Klasične mogućnosti koje nudi European Blackjack Gold

European Blackjack Gold je mrežna igra s dva virtualna špila od 52 karte. Pravila su klasična. Karte se vrednuju na temelju njihovih brojeva (2 – 10): karte sa slikama vrijede 10, a asovi mogu vrijediti 1 ili 10.

Na početku igre stavljate ulog, nakon čega dobivate dvije karte. Ako smatrate da je vrijednost karata blizu 21, kliknite STAND. Ako želite još jednu kartu, pritisnite HIT. Prije toga (ako je zbroj vrijednosti karata 9, 10 ili 11) možete udvostručiti svoj ulog. Nasuprot vama nalazi se djelitelj koji će vući karte sve dok ne dobije zbroj vrijednosti karata 17 ili više. Kao što već sigurno znate, cilj je pobijediti djelitelja bez da je zbroj vrijednosti karata u vašoj ruci veći od 21. Ako imate isti zbroj vrijednosti karata kao i djelitelj, to se naziva izjednačenje tj. PUSH (ulog se vraća igraču).

Korištenje funkcija osiguranja i podjele

Ako dobijete dvije identične karte (primjerice, dva kralja), možete iskoristiti gumb SPLIT (podjela) kako biste ih podijelili – od tog trenutka igrate s dvije ruke i dva depozita. U tom slučaju morate osigurati dodatni depozit s istom vrijednošću kao i početni depozit. Ako djelitelj dobije asa kao prvu kartu, možete iskoristiti funkciju INSURANCE (osiguranje) kako biste se zaštitili da ne dobije blackjack.

Besplatni blackjack

Kao što smo već naveli, European Blackjack Gold nas je ugodno iznenadio – prvenstveno zahvaljujući vrlo dobrom izgledu. Nadamo se da ste pročitali našu kratku recenziju i odmah otvorili stranice mrežnog kasina kako biste ga sami isprobali. Čak i u besplatnoj izvedbi.

Detalji igre

Pružatelj igre:
Microgaming
Tema igre:
Mrežni kasino:
Naša ocjena:
Blackjack